British Cyclings nye landslagsdrakt er avslørt
British Cycling har nå avduket den nye KALAS drakten, som vil bli benyttet av Storbritannias sykkelryttere fra 2017 - 2020.

Det ble i november avslørt at KALAS ble ny offisiell leverandør av sykkelbekledning til De britiske landslaget. Selskapet skal levere alt av sykkel og annen bekledning til syklister og ansatte i British Cycling de neste fire årene.

 

Iain Dyer, som er hovedtrener for Det britiske landslaget, uttaler:
"Vi er glade for å samarbeide med KALAS. Helt fra start har de vist en detaljert forståelse for kravene til ytelse i et slikt partnerskap. Å ha en leverandør med inngående kunnskap og høyt servicenivå er uvurderlig for Det britiske landslaget ".

 

Den nye, skreddersydde drakten vil bli benyttet av ryttere på tvers av alle disipliner. Den har tradisjonelle elementer basert rundt Unionsflagget samt nye designelementer, inkludert et kamuflert kart over Storbritannia. Trøyen er laget i det elastiske materialet "Razor" som gir maksimal komfort og ytelse, med aktive sømmer og limte kanter på ermene. Resultatet er en trøye med perfekt passform som er svært aerodynamisk.

 

KALAS direktør og medeier Jakub Věncek legger til:
 "Arbeidet med British Cycling og Det britiske landslaget har åpnet opp spennende muligheter for KALAS til å vise vår styrke. I over 25 år har vi utviklet høykvalitets sykkeldrakter og vi benytter de nyeste materialer og teknologier."

 

Replica drakter vil være tilgjengelig fra 1. mars.

 

Original Teamwear vil selvsagt tilby alle de nye produktene som er utviklet i samarbeid med British Cycling til sykkelklubber og bedriftslag her i Norge. Du finner de under SYKKEL på nettsidene våre.

 

Les mer på British Cyclings nettsider

DEL PÅ: